Websites – Themes – Plugins

* Een website die schaalt voor het scherm waar hij op getoond wordt.

* Webapplicaties

* Plugins en themes voor jouw eigen website.

Teowin is leverancier van complete websites maar ook onderdelen voor websites zoals themes en plugins. Ik kan ook de website bouwen die je daarna zelf beheert of voor een website die je zelf gemaakt hebt zorgen dat die up to date blijft door het (testen en) installeren van updates en/of door het zorgen voor beveiliging.

Voor veel mensen is het zelf bouwen van een website een financieel verhaal: een website laten bouwen kost geld. Maar net zoals timmerman, loodgieter of metselaar een beroep is, is webdesigner dat ook. Het ontwikkelen van een WordPress website kost best wel wat aandacht. En je moet in het woud van WordPress plugins ook nog eens zorgen dat je precies die juiste vindt. Daar komt bij dat de technieken veranderen en je hebt tegenwoordig met hosting partijen te maken die niet meer een stukje schijfruimte verhuren maar die actief in de WordPress bestanden van jouw website aanpassingen doorvoeren.  En elk woord die je schrijft heeft invloed op de vindbaarheid van de website. 

Hoeveel bezoekers en hoeveel nieuwe klanten hou je aan jouw zelfgemaakte website over?  Voor een ondernemer is een website geen kostenpost maar een investering.  Zoals reclame op je auto. Wat een website kost is van ondergeschikt belang: een website maak je immers om nieuwe klanten te krijgen!

Een website is bij Teowin op basis van een abonnement (koop is uiteraard mogelijk) waarbij je voor een vast bedrag per maand over een up-to-date website beschikt.

Nieuwland Machines

Voor Nieuwland Machines maakte ik een website met een theme op maat en een maatwerk showroom plugin voor de machines. De voorraad op de website wordt automatisch bijgewerkt.

Onderduikersmuseum De Duikelaar

Voor Onderduikersmuseum De Duikelaar maakte ik een website met de uitstraling van het onderduikerskrantje waar het zijn naam (en logo) aan dankt.

Dutch Holidays

Dutch Holidays is een portaal voor het huren of verhuren van vakantie verblijven. Het kent abonnementen voor eigenaren.  Naast de vormgeving heb ik ook Mollie als betaalmodule ingebouwd.

MFC De Opsteker

Voor MFC De Opsteker maakte ik de website. Bijzonder aan deze website is de foto slider die uit verschillende foto-albums foto’s toont maar ook de agenda die opkomende evenementen toont.

Wat kost een website bij Teowin?

Teowin maakt naast complete websites ook themes. Als je zelf een website bouwt, kunnen wij daar de vormgeving voor verzorgen. Als de website in WordPress is gemaakt, kunnen wij ook het beheer verzorgen.

Zelf beheren?

WordPress en plugins hebben elke paar weken updates. Met een onderhoudsabonnement heb je geen zorgen over updates of plugins en heb je een aanspreekpunt voor vragen.

Maar als je beheren van backups en updates liever in eigen hand houdt, dan is het uiteraard mogelijk om de website door ons te laten maken en deze daarna zelf te beheren.

Ik leg graag in een inventarisatie-gesprek uit hoe dat in elkaar steekt.

Bovengenoemde prijzen zijn indicaties voor het beheren van de website nadat deze gemaakt is. Opzetten/bouwen van de website is hier niet bij in begrepen. Op basis van een inventarisatiegesprek maak ik eerst een uitgebreide prijsopgave.

Vanzelfsprekend maakt Teowin maatwerk uitbreidingen om de website beter te laten aansluiten. Wat daarbij mogelijk is en wat de kosten zijn, bespreek ik graag bij de inventarisatie.